HALKIMIZI RAFTİNG İLE BULUŞTURUYORUZ
ASKERE GİDECEK GENÇLERİMİZLE BULUŞTUK
BÖLGEMİZİN TANITIMI İÇİN EMİTT FUARI’NA KATILDIK

MÜTEAHHİT, MİMAR VE MÜHENDİSLER İLE BULUŞTUK

Dalaman’da hizmet veren müteahhit,mimar ve mühendisler ile belediyemiz tarafından yapılan tesiste akşam yemeğinde buluştuk.
Dalaman’da hizmet vermekte olan müteahhit ,mimar ve mühendisler ile Kayacık Plajı’nda yeni hizmete giren tesiste toplantı gerçekleştirdik.Yapılan toplantı Dalaman Belediyesi tarafından yeni yaptırılan tanıtım filmleri gösterimi ile başladı. Hepimiz Dalaman’da yaşıyoruz. Dalaman’ı güzelleştirmek ve aynı zamanda temiz tutmak hepimizin görevi.Mimar ve mühendis arkadaşların Dalaman için yaptıkları projeleri bizlere sunmasını ve yardımcı olmalarını istiyoruz.Müteahhit arkadaşlarımızın da yaptıkları inşaatları mevzuata uygun bir şekilde yaparak inşaat alanlarını her zaman temiz tutmalarını bekliyoruz.Dalaman’ı ne kadar güzelleştirir ve daha ileri götürürsek müteahhit arkadaşlarımız yaptıkları daireleri daha iyi fiyatlara satacaklardır.Dalaman’ı güzelleştirmek için hep beraber el birliği içerisinde çalışmamız lazım.
Toplantıda daha sonra Dalaman’da bulunan inşaatların fotoğraflarını gösterdik. mevzuata uygun olarak Dalaman’da inşaat yapan Esat Turan ve Mehmet Gani’ye hediye takdim ettik.Toplantı sonunda Kayacık Plajı Tesisleri’nde Mustafa Selçukoğlu sahne aldı.