HALKIMIZI RAFTİNG İLE BULUŞTURUYORUZ
ASKERE GİDECEK GENÇLERİMİZLE BULUŞTUK
BÖLGEMİZİN TANITIMI İÇİN EMİTT FUARI’NA KATILDIK

HAYVAN DOSTLARI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİK

Dalaman Belediyesi olarak Burdur ilçelerinin( Gölhisar,Çavdır,Yeşilova) Belediyelerinin talebi üzerine 2017 yılında 500 köpeğin kısırlaştırma ve aşılaması yapılmıştı. Belediyemiz, Burdur ilçelerinde sokak hayvanları konusunda yaptığı çalışmalarla büyük taktir toplamıştı.Bunun üzerine bugün Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan CANURAL ve Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL Dalaman Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevini çalışmalarını yerinde görmek için ziyarette bulundular. Dalaman Belediyesi olarak Türkiye’de örnek bir protokole imza atarak Ortaca Belediyesi ve HAYDOS (Hayvan Dostları Derneği) ile birlikte geçici hayvan Bakımevimizde yapılan çalışmaların Burdur ilçelerinde uygulanabilmesi konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu. Belediye Başkanlarımızın İlçemize yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz.