MÜTEAHHİT, MİMAR VE MÜHENDİSLER İLE BULUŞTUK
OKULLARIMIZA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDİYOR
PARKE VE YOL ÇALIŞMALARIMIZ

Gençlerden Ecdada Mektup 15 Temmuz Şehitlerine Yarışması

ecdada-mektup-15-temmuzGençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek vatan tek devlet, tek bayrak , tek millet inancı ve idealini kazandırmak, tarih şuurunun toplumda yerleşmesini sağlamak, dili doğru, etkin bir şekilde kullanılmasını teşvik ederek okuyan, düşünen ve yazan gençliğin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 15 Ekim 2016 – 15 Şubat 2017 tarihleri arasında “Gençlerden Ecdada Mektup 15 Temmuz Şehitlerine” Yarışması düzenlenecektir.

Yarışmaya 14 – 29 yaşları arasında gençlerimiz 15 Ekim 20 1 6 – 15 şubat 2017 tarihleri arasında başvuru formunu doldurarak başvuracaklardır. Gençler başvuru formuna http://formlar.gsb.gov.tr/genclerdenecdadamektup15temmuzsehitlerine/ İnternet adresi üzerinden, Gençlik Merkezlerinden, Gençlik Hizmetleri ·ve Spor ilçe Müdürlüklerinden ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden ya da Ortaöğrenim Okul Müdürlüklerinden ulaşacaklardır.