AB EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI
DALAMAN’DA 3 BOYUTLU YAZICI EĞİTİMİ
2017 KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

“30 Ağustos Zafer Bayramı” 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 09.00’da, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı.
Tören, Cumhuriyet alanındaki Atatürk Anıtına Kaymakamlık Makamının, Garnizon Komutanlığının ve Belediye Başkanlığının çelenklerin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla Anıt Programı sona erdi. Daha sonra saat 09.30’da, Kaymakamlık Makamında tebrigat kabulüne geçildi.30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, İlçemiz Kaymakamı Sayın Ali GÜLDOĞAN, Garnizon Komutanı Vekili, Belediye Başkanı Muhammet ŞAŞMAZ, askeri ve mülki erkân, şehit yakınları ve gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.