10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
MİMAR VE MÜHENDİSLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK
İLÇEMİZİN VE BÖLGEMİZİN TANITIMINI YAPTIK

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

“30 Ağustos Zafer Bayramı” 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 09.00’da, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı.
Tören, Cumhuriyet alanındaki Atatürk Anıtına Kaymakamlık Makamının, Garnizon Komutanlığının ve Belediye Başkanlığının çelenklerin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla Anıt Programı sona erdi. Daha sonra saat 09.30’da, Kaymakamlık Makamında tebrigat kabulüne geçildi.30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, İlçemiz Kaymakamı Sayın Ali GÜLDOĞAN, Garnizon Komutanı Vekili, Belediye Başkanı Muhammet ŞAŞMAZ, askeri ve mülki erkân, şehit yakınları ve gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.